Facebook Pixel

Karijera u LegendWW-u

Dobrodošli u LegendWW brend koji je deo kompanije Eminent doo. Od osnivanja 1996. godine, proširili smo svoje prisustvo i danas poslujemo na tržištima Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine sa preko 30 maloprodajnih lokacija. Naš uspeh se ogleda kroz tim od preko 300 posvećenih zaposlenih na svim pozicijama u okviru kompanije. Veliki deo našeg tima čine naši zaposleni u sedištu kompanije u Subotici, dok se sektor Prodaje i Marketinga nalazi u Beogradu. Stručnost, entuzijazam i međusobna podrška čine nas ne samo brendom, već i porodicom koja gradi svoju vlastitu legendu zajedno.

Briga o Zaposlenima

Kod nas, karijera nije samo posao. To je prilika za rast i razvoj u dinamičnom okruženju, gde vas čekaju inspiracija i izazovi. Uz to, vredno se trudimo da stvorimo atmosferu u kojoj se svaki zaposleni oseća podržano i motivisano. Naša vrata su otvorena za ambiciozne pojedince koji dele našu strast prema kvalitetu i inovacijama, a takođe teže da rade u okruženju koje podstiče lični i profesionalni napredak.

Trenutno otvorene
pozicije

Ukoliko trenutno nema otvorenih pozicija za tebe, ostavi nam svoj CV i kontakt informacije i imaćemo te u vidu za buduće prilike koje bi mogle odgovarati tvojim veštinama i iskustvu.

Ostavi svoj CV